atrehentezar

  • خانه 
  • آمرزش بعدازقربانی 
  • تماس  
  • ورود 

عبوراز  شرایط خاص (کرونایی ) در فصل پاییز و زمستان 

22 آبان 1399 توسط سودابه اسماعيلي

​عبوراز  شرایط خاص (کرونایی ) در فصل پاییز و زمستان 

فعلی طبع بدن خود را فقط گرم گرم و معتدل نگهداريد! سردی نخورید 
🔴ازخوردن سرديهابشدت پرهيز نماييد!!!!
👌به لیست زیر توجه بفرمایید 
🔻🔹🔻🔹🔻🔹🔻🔹

1- قورمه سبزی : گرم

۲- قیمه : گرم

۳- فسنجان : گرم

۴- بادمجان : گرم

۵- کدو : سرد

۶- آلو اسفناج : سرد

۷- کرفس : گرم

۸- بامیه : سرد

۹- ریواس : سرد

۱۰- مرغ ترش : سرد

۱۱- کته : معتدل روبه سرد

۱۲- پلو : معندل روبه سرد

۱۳- سبزی پلو : گرم

۱۴- باقلا پلو : سرد

۱۵- زرشک پلو : سرد

۱۶- آلبالو پلو : سرد

۱۷- لوبیا پلو : سرد

۱۸- کلم پلو : سرد

۱۹- رشته پلو : سرد

۲۰- دم پختک : گرم

۲۱- نخود اب :گرم

۲۲- عدس پلو : سرد

۲۳- مرصع پلو : گرم

۲۴- شیرین پلو : گرم

۲۵- ماش پلو : گرم

۲۶- استانبولی :سرد

۲۷- ته چین :معتدل

۲۸- کوفته تبریزی : معتدل

۲۹- کوفته ریزه : گرم

۳۰- کوفته برنجی : سرد

۳۱- تاس کباب : گرم

۳۲- کوکو سبزی : گرم

۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد

۳۴- کتلت : سرد

۳۵- شامی :گرم

۳۶- آش رشته : معتدل

۳۷- آش ساده : سرد

۳۸- آش دوغ : سرد

۳۹- آش شعله قلم کار : گرم

۴۰- اشکنه : گرم

۴۱- کله جوش :معتدل به گرم

۴۲- آبگوشت : گرم

۴۳- سوپ جو :سرد

۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد

۴۵- شیر برنج : سرد

۴۶- فرنی : معتدل

۴۷- شله زرد : معتدل

۴۸- آش شلغم : معتدل

۴۹- سوپ شیر : سرد

۵۰- نرگسی : معتدل

۵۱- عدسی :سرد

۵۲- آش اوماج :سرد

۵۳- سمنو : گرم

۵۴- کاچی : گرم

۵۵- کباب کوبیده : گرم

۵۶- کباب ترکی : سرد

۵۷- ژامبون گوشت : سرد

۵۸- رامبون مرغ : سرد

۵۹- سوسیس کالباس : سرد

۶۰- جوجه کباب : سرد

۶۱- کباب برگ : گرم

۶۲- بریانی : گرم

۶۳- همبر گر : سرد

۶۴- فلافل ذرت : سرد

۶۵- فلافل نخود : گرم

۶۶- چیپس : سرد

۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد

۶۸- حلیم گندم : گرم

۶۹- حلیم بادنجان : سرد

۷۰- میرزا قاسمی : سرد

۷۱- الویه : سرد

۷۲- ماکارونی : سرد

۷۳- لازانیا : سرد

۷۴- املت با گوجه : سرد

۷۵- دلمه برگ مو : معتدل

۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد

۷۷- دلمه بادنجان : گرم

۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد

۷۹- خوراک لوبیا قرمز: سرد

۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد

۸۱- بورانی : سرد

۸۲- جغورب

غور : معتدل

۸۳- بافلا قاتق : سرد

۸۴- حلوا : گرم

۸۵- خرمالو : گرما

۸۶- لبو : گرم

۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم

۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد

۹۰- فالوده : سرد

۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد

۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد

۹۳- نوشابه های گازدار : سرد

۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد

۹۵- سوهان : گرم

۹۶- ارده باشیره انگور : گرم

۹۷- ارده با عسل : گرم

۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم

۹۹- فسنجان بادام : گرم

۱۰۰- خورش به : گرم

۱۰۱- قلیه ماهی : گرم

۱۰۲- خوراک قارچ : سرد

۱۰۳- رنگیینک : گرم

۱۰۴- زیره پلو : معتدل

۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد

۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک

۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک

۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم

۱۰۹- ژله : سرد

۱۱۰- نسکافه : سرد

۱۱۱- پشمک : معتدل روبه گرم

۱۱۲- باقلوا : گرم

۱۱۳- گز : گرم

۱۱۴- قطاب : گرم

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: شرح دعا لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

atrehentezar

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • شرح دعا
  • شرح دعا
  • شرح دعا

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس