شربتی برا روزای گرم تابستان
19 اردیبهشت 1399 توسط سودابه اسماعيلي
مواد لازم:
زعفران ——— به مقدار لازم
گلاب———– نصف لیوان
سرکه————۳قاشقش غذاخوری
شکر————-یک کیلو(بستگی به میزان تهیه ی شربت دارد)
طرز تهیه:
شکر را در قابلمه ریخته و آب میریزیم به طوری که روی شکر هارا بپوشاند سپس پس از جوشاندن مایع را صاف میکنیم و سرکه را به آن اضافه میکنیم و مجددا روی شعله قرار میدهیم پس از کمی غلیظ شدن مایع زعفران و گلاب را اضافه میکنیم سپس پس از کمی جوشیدن آن را خاموش میکنیم و شربت آماده است.
آن هارا در شیشه یا ظرف مورد نظر ریخته و میگذاریم تا خنک شود ظرف یا شیشه نباید خیلی پر باشد چون پس از بستن درش امکان ترکیدن آن وجود دارد پس از خنک شدن درب شیشه یا ظرف را بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.