زولبیا رنگی
زولبیا_رنگی
دستور زولبیا،فقط بگم که این دستورعالی هست وکاملا ترد میشن
برای رنگی شدنشون داخل خمیریکی پودرکاکائوودیگری پودرلبوریختم شهدهرکدوم هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمزوکاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه.
نشاسته گل یا گندم ۵۰۰گرم
ماست ۵۰۰گرم ،ماست شل وابکی نباشه وترش باشه بهتره،
اردسفید۳ق غ سرصاف
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
جوش شیرین نصف ق چ
ابتدا نشاسته وماست راباهم مخلوط کرده وباقاشق هم بزنید تاخوب به خوردهم روند و غلظتی شبیه به ماست خامه ای پیدا کند بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنیدسپس ارد را افزوده وباز خوب مخلوط کنید ،دست اخر جوش شیرین را اضافه کنید بهتراست اول نصف جوش شیرین را به نصف مواداضافه کنید واین مقدارازموادرادرست کنید بعد مابقی جوش شیرین را به مابقی مواد، چون اگر همه جوش شیرین اضافه شود تا درست شدن نصف مواد جوش شیرین دربقیه مواد بیش از اندازه فعال شده وبعد هنگام زدن درروغن ازهم پاشیده می شوند.
پس ازاضافه کردن جوش شیرین ظرفی راتاحدوددوسانت روغن کرده بگذارید خوب داغ شود مایه رادرقیف یکبار مصرف ریخته سرقیف را به اندازه مناسب ببرید خیلی نازک نباشد چون دراین صورت زولبیاها نازک زده می شوندو خشک وسفت خواهندشد، بیش از حد معمول هم بزرگ نباشد _می تونین ازجاسسی هم استفاده کنین_ ودرظرف به شکل دایره های تودرتو یا نامنظم شکل بدین با چندتا زدن هم قلق اندازه وهم شکلشون میاد دستتون نگران نباشین.
بعد باحرارت ملایم فقط درحد کمی طلایی شدن سرخ کنید چون وقتی درون شهدهم برن یه درجه تیره تر میشن. بلافاصله درون شهد گرم بندازین حدود یک دقیقه وبعد درصافی بگذارین تا شیره اضافه خارج بشه.
اگراحیانا مایه تون خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید واگر خیلی شل کمی ارد،غلظت مواد به حدی است که براحتی بافشاردست درون روغن شکل داده میشه
*بیش ازاندازه جوش شیرین نریزید که باعث متلاشی شدن زولبیاهاازهم میشه.
*اگردیدین که زولبیاها پف نمی کنن دوعلت داره1.روغن داغ نیست2.جوش شیرینش کمه یاکمی صبرکنیدتافعال بشه
*دوعلت هم باعث سفت وخشک شدن زولبیامیشه1.مایه بیش ازاندازه سفته2.خیلی نازک می زنین.
*عاملی هم که باعث نرم شدن زولبیا پس ازماندن میشه یاشهدتون شل بودیاداغ ،شهدبایدقوام داروگرم باشه.
سعی کنید زولبیا رنگی بیرون با رنگ خوراکی نخرید و خودتون توی خونه با مواد طبیعی درست کنید نوش جان 🌹