توصیه های ضدکرونایی سحر
23 اردیبهشت 1399 توسط سودابه اسماعيلي
چند توصیه غذایی ضد کرونا برای “سحری”
-از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده شود.
-اصولا مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
-در وعده سحری مقدار مناسبی از سبزیهای مختلف اعم از سبزی خوردن و سالاد استفاده شود.
-مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمیشود.
-نوشیدنیهای خیلی شیرین مانند نوشابههای گازدار، شربتها و چای خیلی شیرین و پررنگ هم موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز میشوند.