توصیههای غذایی در ماه مبارک رمضان
22 اردیبهشت 1399 توسط سودابه اسماعيلي
توصیههای غذایی در ماه مبارک رمضان:
۱. غذای افطاری در #یک_وعده میل شود.
۲. از خوردن #تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند.
۳. در وعده سحر از آشامیدن #آب_زیاد باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد #نفخ و اختلال در هضم میشود.
۴. هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با #آب_سرد، نوشابه و .. #خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوش، آب گرم و عسل یا #شیر_گرم با خرما استفاده کرد.
۵. مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. #مناسب_نیست. به جای آن روزهداران با توجه به مزاج خود میتوانند از آشها و سوپها، حریرهها، مرباها و شیرینیجات #طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند.