atrehentezar

  • خانه 
  • آمرزش بعدازقربانی 
  • تماس  
  • ورود 

 توصیه‌های غذایی در ماه مبارک رمضان

22 اردیبهشت 1399 توسط سودابه اسماعيلي

​ توصیه‌های غذایی در ماه مبارک رمضان:
۱. غذای افطاری در #یک_وعده میل شود.
۲. از خوردن #تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه‌ داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند.
۳. در وعده سحر از آشامیدن #آب_زیاد باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد #نفخ و اختلال در هضم می‌شود. 
۴. هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با #آب_سرد، نوشابه و .. #خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوش، آب گرم و عسل یا #شیر_گرم با خرما استفاده کرد.
۵. مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. #مناسب_نیست. به جای آن روزه‌داران با توجه به مزاج خود می‌توانند از آش‌ها و سوپ‌ها، حریره‌ها، مرباها و شیرینی‌جات #طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تنقلات نفخ نکات علمی

موضوعات: شرح دعا لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

atrehentezar

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • شرح دعا
  • شرح دعا
  • شرح دعا

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس